Dragi naši mali sportaši i roditelji, predstavljamo vam sportske rođendane ! Jedinstveni način proslave rođendana.

Po čemu su naši rođendani posebni i drugačiji od drugih ? Nudimo Vam rođendan u Trening Centru Igman ! Slavljenik ili slavljenica te njihovi drugari imaju na raspolaganju čak _____ metara kvadratnih prostora za igru i zabavu ! Za animaciju brinu treneri/animatori s dugogodišnjim iskustvom i znanjem na području organizacije dječjih sportskih igara. Dodamo li tome i super sportske rekvizite s kojima se igramo, zabava i super rođendan je zagarantiran !

Proslave rođendana organizira se na terenu i balonu Trening Centra Igman. Iako proslava rođendana traje dva sata, našim se slavljenicima i njihovim drugarima često puta čini kako proslava proleti za tren  !

Detetaljnije informacije o lokaciji potražite niže u tekstu i slobodno kontaktirajte voditelja koji će Vas dodatno informirati o ponudi sportskih rođendana.

Svim slavljenicama i slavljenicima koji proslave svoj rođendan sa sportašima darujemo gratis mjesečnu članarinu u Trening Centru Igman.

NUDIMO VAM:

  • Rođendan u terenu
  • Dva sata vrhunske zabave
  • 20 prisutnih osoba (djeca i odrasli)
  • Minimalno dva animatora
  • Animatori s iskustvom
  • Pozivnice
  • Pizza, voda, Cedevita i pribor za jelo
  • Sportska dekoracija prostora
  • Fotografije s proslave rođendan
  • Poklon bon za slavljnike – Gratis mjesečna članarina u Trening Centru Igman

Sportske rođendane organiziramo za djecu od 4 do 12 godina starosti, djeca mlađa od 4 godine ne mogu prisustvovati proslavi zbog sportskih igara koje su prilagođene djeci starije dobi.

Nakon što potvrdite dogovoreni termin s voditeljem potrebno je uplatiti iznos po dogovoru u prostorijama Trening Centra Igman ili na račun. U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat uplaćenog iznosa.  Ranije dogovorene i potvrđene termine, uz potpuni povrat uplaćenog iznosa, moguće je otkazati najkasnije 5 radnih dana prije termina proslave.

Molimo roditelje da naglase eventualne alergije pojedinog drugara na hranu i/ili piće. U tom slučaju molimo Vas da  donesete hranu/piće za alergično dijete.

Pozivnice možete preuzeti u dogovoru s voditeljem rođendana. Nudimo mogućnost slanja online pozivnica.

Fotografije s rođendana šaljemo online ili ih osobno možete preuzeti po dogovoru s voditeljem u CD formatu.

Vrijeme prije proslave namijenjeno je pripremi rođendana te molimo roditelje i goste da dođu najviše 5 minuta prije termina za početak proslave.

Ukoliko donosite tortu i/ili kolače, možete ih donijeti na sam početak rođendana kako bi ih voditelji stavili u hladnjak.

Svim slavljenicama i slavljenicima koji proslave svoj rođendan s sportašima darujemo gratis mjesečnu članarinu u Trening Centru Igman. Uz gratis članarinu, slavljenica ili slavljenik na dar će dobiti i poklon bon iznenađenja namijenjen prijateljima koji nisu upisani u Trening Centar Igman.

Poklon bon (mjesečna članarina) nije prenosiv niti se može koristiti za druge programe. Poklon bon za aktivne članove moguće je iskoristiti u tekućem ili sljedećem mjesecu nakon proslave. Sve poklon bonove potrebno je iskoristiti najkasnije 60 dana od datuma proslave rođendana.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na:  fkigmanilidza@bh.net.ba ili kontaktirajte  033/529-838 .