Šta reći za posljednja tri dana? Malo je riječi, a puno emocija i dogođaja na koje, nažalost, nismo mogli uticati.

Sada želimo pričati o lijepim stvarima koje uvijek dođu poslije oluje, a to je sportsko prijateljstvo i komšijski odnosi.

FK „Igman“ Ilidža ovom prilikom se želi zahvaliti svim kolektivima koji su nam uveliko pomogli da sve naše takmičarske selekcije odigraju utakmice po planiranom rasporedu.

Prije svega fudbalskim savezima, Fudbalski savez Kantona Sarajevo, Nogometni savez FBiH, čiji su zaposlenici uradili sve su svojoj moći kako bi nam olakšali u ovoj izuzetno kompleksnoj situaciji u kojoj smo se našli.

Upravi NK Ilijaš koji su pristali da se utakmica Omladinske lige BiH Grupa Centar 1 odigra na našem, na sreću, neoštečenom terenu sa selekcijama FK „Famos“ Hrasnica, kako bi naši seniori mogli odigrati utakmicu Druge lige Federacije sa ekipom FK Mošćanica, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo što su pristali na promjenu lokacije odigravanja utakmice.

Sportski centar Hrasnica i njegovim zaposlenicima koji su nam se stavili na raspolaganje u svakom aspektu organizacije navedene utakmice.

Neizmjerno vam hvala!

Načelniku Nerminu Muzuru, koji je našem klubu pružio podršku u svakom smislu.

I naravno, našim komšijama, FK Famos. Svaka riječ koju bi iskoristili da bi iskazali zahvalnost je, imamo osjećaj, premala.

FK Famos, pokazali ste se kao prave komšije, u pravom smislu te riječi. Lijepo je znati da kada si u nevolji, imaš komšiju i prijatelja na kojeg možeš računati bezuslovno.

JER VI STE TO NAMA STVARNO I HVALA VAM ŠTO SE TAKVI, TAKVI I OSTANITE!

Hvala još jednom!

Uprava FK „Igman“ Ilidža