Zagrebački klub organizovao kamp u našoj zemlji.Fudbalski kamp GNK Dinamo, koji je u saradnji sa FK Igman sa Ilidže organizovao ovaj zagrebački klub, završen je danas.Stotinjak dječaka je u prethodnih pet dana imalo priliku da radi i trenira po planu ovog zagrebačkog kluba, a tereni u SC Igman na Ilidži u potpunosti su odgovorili zahtjevima, koji su bili potrebni da bi cjelokupan proces bio održan.

Dječaci koji su radili u više grupa, mogli su u prethodnim danima upoznati neke nove tehnike rada, novi način treniranja, ali i u razgovoru sa trenerima iz Zagreba dobiti savjete šta i kako da rade. Luka Smiljanić i Branislav Sladović, treneri Dinama, bili su zadovoljni onim što su vidjeli, istaknuvši da ih je dojmio kompletan ambijent u SC Igman, koji pruža fantastične uslove.

U svoje bilježnice su upisali nekolicinu dječaka, koje će u narednom periodu pratiti skauti Dinama, dok su svim ostalim dječacima dali savjete šta i kako da rade u narednom periodu kako bi dodatno napredovali.

Zahvalili su se na gostoprimstvu ljudima iz FK Igman, naglasivši da je ovo početak jedne odlične saradnje, koja će se nasaviti kotinuirano, te poručili da se vide na sljedećem kampu, koji će biti ponovo organizovan na Ilidži.

#bravomomci👏, #idemodalje💪 ,#fkigmanilidza, #fkdinamo