GNK Dinamo Zagreb u saradnji sa FK Igman Ilidža organizira kamp za dječake u Sportskom centru Igmana na Ilidži.

Jedan od najvećih klubova regije, zagrebački Dinamo, dolazi u Sarajevo pružiti priliku svim mališanima da u radu sa trenerima i njihovim asistentima pokažu svoje fudbalske sposobnosti. Najbolji dječaci će imati priliku trenirati u Dinamu u Zagrebu.

Kamp će se održati od 9. do 13. augusta u Sportskom centru Igmana na Ilidži, u savremenim uvjetima. Treninge će voditi treneri iz Dinamove omladinske škole koji u Sarajevo stižu zajedno sa asistentima. Dinamov tim će voditi treninge i testiranja po specijalnom programu.

Kamp uz selektivne procese nudi i opću sportsku edukaciju, te igraonice, druženje i zabavu.

Kotizacija za kamp koji se održava u Sarajevu iznosi 200 KM, a u cijenu je uključena i oprema (majica i šorc sa printom grba i prezimena polaznika). Kao poseban poklon svim polaznicima kampa koji to budu htjeli, na ličnim kopačkama bit će izvezeni njihovi inicijali.

S obzirom da se radi o specijaliziranom kampu, broj mjesta je ograničen, a prijave i sve druge informacije zainteresirani mogu dobiti na mail fkigmanilidza@bih.net.ba ili putem telefonskih brojeva +387603529267, +38733529838 i +38761281105.

Preuzmite upisnicu klikom na link.